Aprilspel

Var hälsade!

Från och med nu hade jag tänkt att jag skulle bli lite mer frekvent med mina uppdateringar. Kortare men fler inlägg för att få bättre kontinuitet. Jag är ju rätt skaplig på att spåra ur och skriva tämligen långt så det kanske, möjligtvis, med största sannolikhet, eller ja, definitivt dyker upp någon längre avstickare någon gång. Sparkar igång denna förändring av sidan med en liten lista på vad jag spelade under april månad.Mass Effect: Andromeda
| Designade min karaktär i en mindre evighet. Har bara spelat ungefär en handfull timmar. Behöver ta mig i kragen och komma in i spelet ordentligt och få till mer frekventa sessioner. För tillfället väcker Andromeda mest ett större sug för att äntligen ta mig an de tidigare spelen. Skall endast införskaffa en kraftigare hårddisk till min Playstation 3 först, sedan bär det av.

Bildresultat för mass effect andromeda


Super Meat Boy |
Jag vet, just nu undrar du hur det kommer sig att jag spelat detta. Jag förstår det. Jag är fånigt dålig på spel och det här spelet är svårt – det borde egentligen vara två världar som kolliderar och skapar en mindre bomb. Det är här ett men kommer in. Planeterna verkar ha stått i linje vad gäller hur väl den envishet jag vanligtvis besitter när det inte gäller spel klaffar med spelet. Det är svårt på rätt sätt och jag fullkomligt älskar det!

Bildresultat för super meat boy world 6 2

Fifa 17 | Fifa är roligast när två personer sitter med varsin handkontroll och hatar varandra i en soffa. Med kärlek såklart. Det är också så jag oftast spelar Fifa. Har dock funderingar på att spela enspelarkampanjen ytterligare en gång. Första gången var sannerligen en ytterst angenäm upplevelse!

Bildresultat för fifa 17 spurs

Dreamfall Chapters | Här har vi ytterligare ett spel vars föregångare jag känner att jag borde tagit mig an, att göra några futtiga efterforskningar på internet räckte onekligen inte långt. En recension av Dreamfall Chapters finnes på Loading, som du hittar genom att klicka exakt här.

Bildresultat för dreamfall chapters ps4


Hoppas att jag denna gång kan hålla mina skrivarfingrar mer aktiva under en längre period. Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om detta nya upplägg.

/Amanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.