Mellandagsrean – den oemotståndliga djäveln

Goddagens!

Idag skall jag lite kort redovisa vad jag lyckats fynda på det ökända priskrigsfältet som vi också känner som mellandagsrean. Under dessa dagar har jag lyckats för en väldigt rimlig slant kommit över sju nya titlar till mitt spelbibliotek. Håll i hatten!

image1

Det ni beskådar på bilden ovan (omvända, då jag ytterst professionellt tagit bilden själv medelst mobiltelefon), förutom mitt lite stela tryne, är mina fynd till Playstation 4 – det vill säga Dishonored: Definitive Edition samt Fifa 17, det förstnämnda var begagnat och det sistnämnda gick för halva priset. Dishonored 2 har fångat mitt intresse men jag ansåg att första spelet borde avhandlas innan uppföljaren. Fifa 17 är spelet jag aldrig trodde jag skulle spela och således aldrig heller köpa. Premier League är ett gammalt intresse som finns hos mig, men att kombinera fotboll och spel har aldrig intresserat mig och därtill inte sett vidare tilltalande ut. Efter en myriad matcher man mot kvinna insåg jag dock att det var riktigt roligt.

På Steam blev det fyra titlar som till ordinariepris skulle kostat ungefär 83 Euro men som nu på rean kostade mig 29 istället. Det är en verkligen massiv skillnad så det kändes väldigt lägligt att slå till. Spelen som numer bor på min PC är Alan Wake – som Svamprikets Ludde tipsat mig om. Firewatch – ett spel jag under året velat spela men som jag blev ännu mer sugen på efter Marcus text i skämskalendern. Oxenfree – ett tips från många kontakter via sociala medier. Och slutligen blev det Fran Bow – spelet jag aldrig hade hört talas om, men efter Siris fantastiska text om det kände jag en stark vilja att införskaffa det.

Till sist råkade jag gå och vinna ett spel från mina kamrater på Svampriket. Deltog i en tävling med inställningen ”jag tar väl och skickar in ett svar trots att en aldrig vinner något” och till min stora förvåning men glädje vann jag spelet ReCore till XBOX One. Det må vara till en konsol jag ej har i min ägo, men jag kommer se till att låna en sådan så att detta spel jag varit sugen på ett bra tag äntligen skall avlägsnas från min skämshög.

Det var de sju spelen som med stor sannolikhet kommer nämnas på den här lilla taffliga bloggen under det kommande året.

Tack för mig!
/Amanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.